tiistai 25. maaliskuuta 2014

Aamiaista

Mä kun joudun työni puolesta yöpymään jonkin verran hotelleissa/laivoilla, se ei mitään glamouria yleensä ole. Usein tulee ns. hotellikuolema, jos joutuu kauan olemaan samassa paikkaa yötä. Mutta sentään joku on mikä lohduttaa ja se on aamiainen.
Suurimmissa hotelliketjuissa aamiaiset ovat usein hyviä. Pienemmät yksityiset hotellit eivät välttämättä niin panosta aamiaisen, poikkeuksia toki on.
Vaikka olisin kirjoittautunut hotelliin vasta aamuyöstä, niin laitan aina kellon soimaan, että pääsen aamupalalle. Se jälkeen voi mennä aina takasin unten maille. :)
Ja mikä ihme siinä on, että aina hotellien aamiaisella sitä tulee otettu niitä nakkeja ja lihapullia ja munakokkelia ja ja ja... Ethän sä kotonakaan syö aamupalaksi lihapullia...no ehkä joku syö, mutta en mä.
Oon muutenkin vähän huono syömään kotona aamiaista , mutta hotelleissa se lähtee aina lapasesta.
Ensin munakokkelia, nakkia, ehkä lämpimiä vihanneksia, karjalanpiirakkaa, sitten vaaleaa sämpylää kaikilla mahdollisillä juustoilla ja leikkeleillä. Sen jälkeen vielä luonnonjogurttia marjoilla ja lopuksi vielä ehkä kahvia ja croisanttia, parhaassa tapauksessa pannukakkua tai vohvelia, niin kuin Holidayclubin hotelleissa.
Hirvee setti ruokaa!
No eipähän ihan heti tule tarvetta lähteä lounaalle.
Nyt on takana viikonloppu, jolloin olin ensin Scandicin hotelliaamiaisella ja seuraavana päivänä TallinkSiljan aamiaisella.
Baltic Princesillä oli ns. erikoisaamianen, joten asiaan kuului kuohuviini ja sekös passasi...itseasiassa tuo oli maanantaiaamun aamiainen, joten ihan hyvä tapa startata viikko. :)

-Johanna

2 kommenttia:

  1. Hotellien aamupalat on parhaita ja ainakin mun maha on aamuisin aivan pohjaton…

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä jännä miten paljon silloin pystyy vetään! ;)

    VastaaPoista