keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Värikäs satay-broilerikastike

Tässä pitkästä aikaa jotain thaimaalaista. Satay-kastiketta käytetään yleensä ihan maustekastikkeena broilerille tai possulle, mutta mä ajattelin kokeilla sitä broilerin ja kookoksen kanssa ja tehdä soosin. Värikkäitä vihanneksia vielä joukkoon ja avot.

Värikäs satay-broilerikastike
Kahdelle

 300g broilerin pintamaustettuja suikaleita, chilillä maustettuja
1 punainen paprika
1/2 vihreä chili
1 sipuli
1valkosipulinkynsi
200g kukkakaalia
1tlk kookosmaitoa
1 pussi Spice Upin satay-maustekastiketta (tän voi tehdä itsekkin, mutta en jaksanut)




Kuullota sipuli ja valkosipuli pannulla.
Lisää broilerinsuikaleet ja ruskista hieman
Kuutio paprika ja kukkakaali pieniksi.
Poista chilistä siemenet ja pilko pieneksi
Lisää paprika, kukkakaali ja chili broilerien joukkoon
Kaada sekaan kookosmaito ja satay-kastike.
Sekoita
Anna kiehua n. 10 minuuttia. Kana kypsyy kookosmaidossa ihanan pehmeäksi.
Jos paistinpannulle on kansi, voit laittaa kannen päälle.
Maistele ja lisää mausteita maun mukaan. Tai vaikka laittaa valmiin annoksen päälle hieman soijakastiketta.
Itse en laittanut kuin vähän suolaa lisää

Keitä lisäkkeeksi riisiä


Väriä ja tulta kevääseen!

-Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti