tiistai 24. toukokuuta 2016

Kuningatar suosittelee: Restaurant & Winebar Sasor

Sain kunnian laulaa uuden tamperelaisen ravintolan avajaisissa taanoin. Saanko esitellä: Restaurant & Winebar Sasor.
Yksi iso unelma toteutui , kun Sari Sorri avasi oman ravintolansa Sorsapuiston kulmaan, Tampereelle.
Eli mahatavalla paikkaa. Jos menette Tampere talolle, niin tämä on THE paikka mennä nauttimaan lasillinen viiniä tai maukaus päivällinen ennen konserttia.
Sasorista saat puhtaita raaka-aineita, laadukkaita viinejä ja upeaa palvelua.

                                  (Tämä kuva: Kohokohdat.fi, Ronja Honko Lifestyle Media Oy)

Itse pääsin nauttimaan Sasorin antimista ensimmäsitä kertaa vappupäivänä ja oioi, mitä makuja.

Itse ravintoloitsija Sari oli työvuorossa ja tarjosikin meille lasilliset sampanjaa alkuun ja se kaadettiin meille magnumpullosta.


Sasorissa olisi ollut tarjolla vappumenu, mutta päätimme syödä kolme ruokalajia listalta.

Viiniksi valikoitui ranskalainen 100%  Chardonnay, joka oli iloinen yllätys. Mieheni ei ennen ole oikein välittänyt Chardonnay-rypäleestä, mutta pää taisi kääntyä. Tätä pitää juoda toistekkin.


Valitsin alkuruuaksi klassisen sipulikeiton. Juustokuoren ja leivänpalasien alla oli  kirkas sipulikeitto, joka maistui vallan hyvälle. Vaikka olikin tuo juustokuori, ei keitto ollut mitenkään raskas.


Pääruoka oli Naapurin maalaisbroileria, juustoportin Grand Reserve-vuohenmaitojuustolla, lisäkkeenä ohrattoa, kermaista kastiketta ja värikkäitä vihanneksia.
Mikä tahansa annos missä on vuohenjuustoa, ei voi olla huono, ei ollut myöskään tämä. Mehevää broileria ja täyteläistä kastiketta. Mä en ole mikään suuri kastikefani, sitä jää aina mulla yli, mutta nyt söin kilttinä tyttöjä kaiken kastikkeen. Oli niiiin hyvää! Ja tuo ohratto on sellainen juttu, mitä pitää myös itse kokeilla tehdä, ollut mielessä jo pitkään. Hyvä vaihtoehto risotolle.



Ja pakkohan oli jälkiruokakin ottaa ja olisin ottanut listalta kaikkea, mutta tällä kertaa valitsin jälkkärin nimeltä
Ja Salmikakkia myös. Hauska nimi. :)
Se oli vaniljalla maustettu kermavanukas, salmiakkisoosia ja vadelmaa. Mun suosikkijälkkäri on kermavanukas ja en olisi uskonut että salmiakki sopii sen kanssa , mutta aaah, sopii ja kruununa ihanat vadelmat.
Jälkkäriviini oli myös vadelmainen ja sopi hyvin kokonaisuuteen.


Pelkkiä ylisanoja Sasorista. Kaiken kruunasi upea palvelu. Asiakkaasta todella välitetään ja tunnelma on hienostuneen rento.

Sasor tarjoaa myös arkisin JA LAUANTAISIN lounaan, joka ei ole hinnalla pilattu.  Ja lapsiperheille Family Sunday, jolloin lapsille puuhanurkkaus ja aina vaihtuvia yllätyksiä. Ei siis aina tarvitse lasten kanssa mennä sinne heseen tai abc:lle hienosti syömään. ;) Menkää perheen kanssa Sasoriin ja antakaa lapsillenne mukavia ravintolaelämyksiä.
Mulla lounas on vielä testaamatta, mutta seuraavat lounastreffit, kun jonkun kanssa sovin, ne on Sasorissa.

Käykäähän tykkäämässä facessa ja tsekkaamassa Sasorin nettisivut.
www.sasor.fi
https://www.facebook.com/sasor6/?fref=ts

Tämä on tällä hetkellä mun suosikkirafla Tampereella. :)
Ja pian avataan Sasorin terassi, sinne on pakko päästä juomaan lasillinen kuohuvaa.

-Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti