maanantai 28. huhtikuuta 2014

Ystäviä ja hyvää ruokaa

Viime viikonloppuna saimme ystäviä kylään ja sehän tietää sitä, että saa tehdä herkkuruokia. Tällä kertaa mä melkeinpä vain katselin, kun ruoka valmistui. Ystäväni Marko, on Viking Gracella kokkina ja hänen loihtimansa ruoat ovat aina ihan täydellisiä. :)
Perjantaina halusimme päästä helpolla, joten laitoimme grillin kuumaksi ja Grillimenu oli seuraava:

Grillimenu :

  • kesäkurpitsaa marinoituna oliiviöljyssä, soijassa ja valkosipulissa, mausteina suolaa,pippuria ja chiliä.
  • kanan sisäfilettä chilimarinadissa
  • parsaa (Marko sai mut syömään parsaa ja MÄ TYKKÄSIN!)
  • chiligrillijuustoa




Lauantain brunssi nautittiin Tampereen Laukontorilla ja sehän oli tietenkin mörkömakkaraa. :) Ja päälle siideri Suvilaivalla auringonpaisteessa.
Meillä oli pakkasessa hirvenpaistia ja mä en hirveä oli koskaan tehnyt, joten pyysin Markoa näyttämään, miten sitä valmistetaan, joten lauantai-illan juhlamenu oli huikea, mä vastasin lähinnä jälkiruoasta:

Lauantai-illan juhlamenu:

Alkupala:
  • vihreää salaattia avocado-verigreippi vinegretellä
  • grillattua parsaa

Pääruoka:
  • hirvenpaistia punaviinikastikeella
  • uunijuureksia
  • valkosipuliperunoita




Jälkiruoka:
  • kahden suklaan juustokakkua
Ja viikonlopun kruunasi Ravintola Yöbaarin avajaiset ja upea Las Chicas del Tangon konsertti TTT-klubilla ja  tietenkin mahtava seura! Kiitos asianomaisille ja suurkiitos synttärilahjoista! <3

-Johanna


2 kommenttia:

  1. Vesi kielellä katselin ihanaa ateriaanne!Tuo kahden suklaan juustokakku näyttää niin hyvältä joten oliskos mahdollista saada reseptiä?

    VastaaPoista
  2. kahden suklaan juustokakku ON hyvää! Laitan reseptin. :)

    VastaaPoista