maanantai 14. huhtikuuta 2014

Viikonlopun huolenpitoa

Olin koko viikonlopun pe-su keikkareissussa ja onnekseni sain asua ihanan muusikkopariskunnan ja ystävieni Minnan & Tuomaksen luona. Ei tarvinnut mennä kokemaan hotellikuolemaa ja syömään mitä sattuu, vaan sain ihanaa huolenpitoa ihananissa maalaismaisemissa.
Lauantaiaamuna talon isäntä pyöräytti alkajaisiksi meille smoothiet, jossa oli mm. banaania, appelsiinia, päärynää ja riisimaitoa. Sillä lähti hyvin aamu käyntiin. Talon upea emäntä taas valmisti puuhellalla lättyjä, joihin laitettiin juustoa väliin. Jotenkin aamulla makea lätty ei niin maistu, kuin suolainen. Onko se muuten lätty vai lettu? :)
Ja kahvi oli tietenkin juuri jauhettua.

Vielä ennenkuin lähdettiin illan konserttiin, ruokana oli kauan uunissa muhinutta naudan ulkopaistia,kermaista pippurikastiketta ja rosmariiniperunoita . Mä olisin sitä lihaa syönyt vaikka kuinka ja paljon , se oli niin mureaa ja suussasulavaa.

Kiitos Minnalle ja Tuomakselle huolenpidosta. Sain vielä nukkua upean Barbie-talon vieressä lastenhuoneessa :)

Kotona sunnuntai-iltana odottikin sauna lämpimänä, jonka jälkeen sain lämmäreitä ja aiemmin viinimessuilta Juustosopista ostamaamme Sveitsiläistä Thurkäse- juustoa, jota oli kypsytetty 4 vuotta. Tätä juustoa on harvemmin saatavana. Sen kanssa sopi hyvin valkoviini Chardonnay-rypäleestä.
Juustosopin pisteessä  messuilla kävimme  maistelemassa kolme eri juustoa ja saimme oikein asiantuntevaa ja mukavaa palvelua itse omistajalta. Juustosoppi sijaitseen Tampereen Kauppahallissa. Kannattaa käydä, mä ainakin tulen vastaisuudessa siellä vierailemaan. Tsekatkaa http://www.juustosoppi.fi/

Nyt alkoikin sitten pääsiäisen suunnittelu. Tupa on tulossa täyteen väkeä ja menu on jo melkein valmis.
Siitä sitten täällä blogissa pääsiäisen jälkeen.
Muistakaa herkutella ihanilla pääsiäisruuilla, pääsiäismunia unohtamatta.

-Johanna

2 kommenttia:

  1. Olet saanut pienen leikkimielisen haasteen :) Käy kurkkaamassa:

    http://anninuunissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista