tiistai 26. tammikuuta 2016

Turkinpippurikakku

Kuivakakut ovat siitä mukavia tehdä, että niitä voi tuunata mieleisikseen.
Tällä kertaa kaupasta tarttui matkaan turkinpippurimurskaa.

Turkinpippurikakku

5dl vehnäjauhoja
1tl suolaa
1dl kaakaojauhetta
4dl sokeria
1tl vanilijasokeria
1tl ruokasoodaa
5 ruokalusikallista valmista turkinpippurirouhetta
2dl maitoa
2 munaa
150g voisulaa

Sekoita kuivat aineet keskenään
Sekoita maito, munat ja voisula keskenään ja lisää ne kuiviin aineisiin. Sekoita vaikka puuhaarukalla.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa 50-60min.
Itse pidän siitä, että kuivakakku on hieman raaka, joten n.50min riittää


Nautitaan maidon kera.

-Johanna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti