sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Kanaquesadillat

Meillä syödään tasaisin väliajoin perus tortilloja. Mutta mexiloista ruokaa on niiin monenlaisia ja tällä kertaa tein quesadilloja. Voit laittaa täytteeksi melkein mitä vaan.
Quesadilla on juustolla ja muilla suolaisilla täytteillä täytetty puolikuun muotoon taitettu vehnä- tai maissitortilla. Alkuperältään meksikolainen ruoka on saanut nimensä espanjankielen sanasta queso eli juusto.

Kanaquesadillat:

4 hengelle

1 paketti( 8 kpl paketissa, itse käytin Pirkkaa) vehnätortilloja
500g maustettuja broilerifilesuikaleita (itse käytin hunajamarinoituja)
1 valkosipuli
Broilerimaustetta
Mustapippuria

1 paprika
1/2 punasipuli
kourallinen miniluumutomaatteja
1 porkkana

Pirkka cheddassulatejuustoa
juustoraastetta

Creme fraichea

Kypsennä broilerisuikaleet rasvassa pannulla. Mausta valkosipulilla ja muilla mausteilla.
Kuutioi paprika, hienonna sipuli, raasta porkkana ja pilko tomaatit.
Voitele neljä vehnätortillaa ruokalusikallisella sulatejuustoa. Jaa tortilloille broilerinfileesuikaleet ja kasvikset.
Ripottele pinnalle juustoraaste ja nosta loput tortillat kansiksi.  

Paista quesadillat pannulla miedolla lämmöllä tilkassa öljyä yksitellen noin 2  minuuttia/puoli niin, että juusto sulaa ja täytteet kuumenevat. 

Voit käyttää kääntämisessä apuna lautasta. 
Leikkaa quesadillat neljään osaan ja tarjoa heti creme fraichen kera.

Hyvää ruokahalua!

-Johanna

   


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti