tiistai 19. tammikuuta 2016

Porkkana-bataattikeitto garam masala

Pakkanen paukkuu ja pientä flunssaa pukkaa ja siihehän auttaa lämmin mausteinen keitto.

Porkkana-bataattikeitto garam masala

1 keskikokoinen bataatti
3kpl isoa porkkanaa
2 kpl valkosipulinkynttä
1 prk yrttiruokakermaa (Pirkka)
2 kpl kanaliemikuutio
1 rkl garam masala-maustetta (Meira)
1 tl chilijauhetta
suolaa maun mukaan
mustapippuria maun mukaan

Kuori bataatti ,porkkanat ja valkosipulit,laita ne kattilaan ja kaada vettä niin, että kasvikset peittyvät.
Heitä joukkoon kanaliemikuutiot.
Keitä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
Soseuta kasvikset sauvasekoittimella ja lisää ruokakerma ja mausteet.
Anna kiehua miedolla lämmöllä vielä hetki.


Nauti keitto raejuuston kera.

Mukavia pakkaspäiviä kaikille!


-Johanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti