maanantai 27. lokakuuta 2014

Tuore leipä kotiin kuljetettuna Day 1

Tampereen seudulla toimii Leipiainen, firma joka toimittaa tuoretta leipää suoraan kotiin.
Nyt mulla on mahdollisuus kahden viikon ajan maanantaista perjantaihin maistella aamuisin tuoretta leipää.Hieman tietoa Leipiaisestä:

Leipiainen perustettiin rakkaudesta tuoreeseen leipään. He toimittavat Tampereen lähialueen suosituimpia ja maukkaimpia leipiä kotiin samana yönä kuin ne leivotaan. Leipiainen on valinnut Tampereen alueelta kaksi osaavaa leipomoa, joiden avulla pystytään tarjoamaan vaihtelevia makuja aamuihisi.
He  toimittaa tuoreet Leipiaiset vain muutama tunti niiden leipomisen jälkeen. Lehdenjakaja tuo ne aamuyöllä suoraan kotiin, ilman välikäsiä.
Leipiaispaketissa on aina 2 palaleipää ja sen paino vaihtelee päivittäin reseptin mukaan. Leipiaispaketti on paperia, joten leipä vanhenee siinä nopeammin kuin kaupassa myytävissä muovipusseissa.
Se on ekologisempi vaihtoehto ja tarkoitettu nautittavaksi saman päivän aikana.
Paketin koko sopii päivittäiseksi leipäannokseksi pienelle perheelle, mutta jos tarvitsee  enemmän Leipiaisia, voi niitä tilata useamman paketin Leipiaisen nettikaupan räätälöinti-osiosta.

Tänään aamuposti toi kaksi ruisleipäpalaa. Leivän on valmistanut Leivon leipomo ja perustuu Leivon leipomon Ruisrehdin reseptiin. Leivässä on täysjyväjauhoja 65%, vettä, hiivaleipäjauhoja, perunahiutaletta, hiivaa ja suolaa.
Leivät olli pakattu kivaan paperipussiin.
Maistelin yhden palan pelkällä voilla. Ja kyllä se vaan niin on, että tuore leipä on aina tuore leipä. Nam!
Tuttu Ruisrehdin maku, mutta oi, kovin pehmeää. Tietenkin, kun leipä on niin tuoretta.
Toiseen palaan laitoin juustoa päälle ja toimi sekin.

Mä ajattelin tänne nyt postata joka päivä, että millainen leipä aamulla odottaa. :)
Paikallisen leipomon leipomaa, todellista lähiruokaa.

Käykäähän sillä aikaa tutustumassa www.leipiainen.fi

-Johanna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti