tiistai 8. maaliskuuta 2016

Feta-pinaatirisotto

Mulla jäi feta-pinaatipasteijoista täytettä yli ja ensiksi ajattelin laittaa sen munakkaan täytteeksi, mutta sitten keksin, että teenkin pitkästä aikaa risottoa.

 Feta-pinaatirisotto

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
25g voita
3dl risottoriisiä
2dl kuivaa valkoviiniä
7dl kana-tai kasvislientä
1dl parmesanraastetta
pinaatti-fetaseosta (katso ohje ja tähän risottoon noin puolet tuosta ohjeesta :http://kuningattarenkulinarismia.blogspot.fi/2016/03/feta-pinaattipasteijat.html)

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
Kuullota sipuleita kattilassa voinokareessa.
Lisää riisi ja sekoittele, kunnes riisi on läpikuultavaa.
Lisää valkoviinij a sekoita, kunnes viini on imeytynyt riisiin.
Lisää kasvis- tai kanalientä vähissä erissä imeyttäen nesteaina riisiin. Jatka hauduttamistaja liemen lisäämistä, kunnes
risotto on lähes kypsää.
Lisää parmesanraaste ja feta-pinaatiseos ja sekoita.



Tätä syö äkkiä liikaa. Mulla meni pari isoa lautasta ja ai aia ai, nyt on maha täys. :)

-Johanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti