tiistai 13. toukokuuta 2014

Nachot

Viime viikolla pidimme Euroviisuillan ja tietenkin iltaan kuului hyvä seura, hyvä ruoka ja hyvä juoma.
Ilta alkoi tietenkin kuohuviinillä, Blossom-merkkisellä.
Alkupalaksi oli ystävän itsepaistamaa tuoretta leipää.
Ja tällaiselta näytti meidän Euroviisusafkat:

Nachot

iso pussillinen nachoja(meillä oli halppismerkki X-traa)
iso tölkillinen valkosipulilla maustettua paseerattua tomaattia
tölkillinen kidenypapuja
pussillinen tacomaustetta
purkillinen tex mex juustokastiketta
sipuli
700g naudan jauhelihaa 
juustoraastetta 

Ruskista sipuli ja lisää joukkoon jauheliha ja ruskista.
Lisää tacomauste ja kidenypavut. Sekoita.

Kokoa vuokaan kerroksittain nachoja, jauhelihaaseosta ja juustokastiketta,
Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Lämmitä uunissa  200 asteessa kunnes juusto on kullanruskeaa.

Joukkoon voi lisätä jälkeenpäin myös jalopenoja, niinkuin me teimme.

Alkudrinkkinä meillä oli valkoviinisangriaa.

Valkoviinisangria


3 litraa valkoviiniä
0,5 litraa veriappelsiinilikööriä
1/3 litraa vodkaa
lime-sitruuna limsaa
passion-mango limsaa
appelsiinia
pakastemansikoita

Naposteltavana meillä oli valkopsipuliöljyssä itsetehtyjä poppareita, vähän pähkinöitä, ruissipsejä ja tsatsikia.
Tsatsikin ohjeen löydät pääsiäiseen liittyvästä kirjoituksestani.

Viisujen jälkeen pelailimme hieman Aliasta ja napostelu jatkui.
Kyllä oli vatsa pömpöllään tämän illan jälkeen! :)

-Johanna









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti