Naudan jauhelihaa kävin kaupasta ostamassa ja mukaan tarttui myös paprikoita ja avot: Täytetyt paprikat!
Kehokuuri täytetyt paprikat
4 isoa paprikaa
400g naudan jauhelihaa
1/2 kesäkurpitsa
kourallinen tuoretta viinisuolaheinää(löytyy kaupasta yrteistä)
4 valkosipulinkynttä
mustaapippuria
1tl paprikajauhetta
1tl kuivattua basilikaa
1tl Provence mix yrttiseosta
suolatonta voita
Kuullota pursitetut valkosipulit ja lisää joukkoon paprikajauhe. Sekoita. Lisää joukkoon jauheliha ja paista.
Lisää joukkoon pieneksi pilkotut kesäkurpitsat ja suolaheinä sekä mausteet. Runsaasti vaan niitä mausteita.
Leikkaa paprikoista "hattu" pois, koverra siemenet ja vaaleat osat paprikan sisältä ja pese paprikat. Lisää jauhelihatäyte paprikan sisälle ja vielä nokare suolatointa voita päälle.
Paista paprikoita uunissa 200 asteessa 20-30 minuuttia
Kehokuurittomille voit lisätä jauhelihan joukkoon myös suolaa ja ripotella päälle juustoraastetta.
-Johanna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti