Aurinko näyttäytyi....lautasellekkin piti saada jotakin aurinkoista.
Ja maistuu muuten myös pienemmillekkin vieraille.
Porkkana-bataattikeitto
1 kpl bataattia
3 isoa porkkanaa
1 sipuli
1kpl valkosipulin kynsi
1 kpl kana Fondu Chef
mustapippuria
suolaa
ripaus cayennepippuria
Kuori vihannekset ja paloittele suunnilleen saman kokoisiksi paloiksi ja laita kattilaan.
Lisää vettä niin, että vihannekset peittyvät
Anna kiehua niin kauan , että vihannekset ovat pehmeitä.
Soseuta saunasekoittimella.
Lisää kanafondu ja mausteet.
Keiton kanssa voi nauttia raejuustosta ja valkosipuli-ruisleipätikuista
Valkosipuli-ruisleipätikut
6 ruisleivän palaa
1,5 dl oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
0,5 tl suolaa
Leikkaa leipä n. 4 cm paksuisiksi paloiksi.
Purista valkosipulinkynsi öljyn joukkoon ja lisää suola.Lisää joukkoon leipäpalat.
Levitä
leipätikut leivinpaperin päälle uunipellille.
Paista uunissa 250 asteessa rapeiksi, noin
5–8 minuuttia.
Ja ihanaa, on tulpaaniaika! Täyttäkää kotinne kukilla!
-Johanna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti