Kasviscouscous
2 dl couscous -ryynejä
2 dl vettä
1 kana Fond du Chef
1 pilkottu sipuli
200g herne-maissi-paprikaa
1 rkl öljyä
1 tl paprikajauhetta
1/2 tl piripiri-jauhetta
1/2 rkl tulista paprikapyreetä
1 rkl ketsuppia
1 tl suolaa
1 rkl voita
1 rkl öljyä
Kiehauta vesi ja herne-maissi-paprika-sekoitus kattilassa ja lisää joukkoon Fond du Chef.
Ota kattila pois liedeltä ja lisää couscous.Anna turvota.
Kuutioi sipuli ja ruskista pannulla reippaassa voissa. Lisää paprikajauhe ja piripiri. Paahda hetken aikaa maukujen irrottamiseksi.
Nostele myös couscous pannulle ja paista hetki. Lisää sitten paprikapyre ja ketsuppi.
Mausta couscous suolalla ja lisää öljyä jos haluat ruuasta notkeamman.
Tarjoile tsatsikin kera.
Tsatsikin ohje tästä:http://kuningattarenkulinarismia.blogspot.fi/2014/04/paasiaismenu-2014-revittya-lammasta.html
Hyvää ruokahalua!
-Johanna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti