torstai 12. maaliskuuta 2015

Kasviscouscous tsatsikilla

Tää on taas näitä, että mun on pitäny jo kauan tehdä sitä ja tätä. Noh,mun on kauan pitäny jo tehdä couscousia eli kuskusia. Ja muistelin, että joskus kaaaauan aikaa sitten oon jotain pakaste couscousia syönyt ja siihen on ollut kastikkeena tsatsikia. Couscous toimii sellaisenaan, mutta myös lihojen lisäkkeenä.

Kasviscouscous
2 dl couscous -ryynejä
2 dl vettä
1 kana Fond du Chef
1 pilkottu sipuli
200g herne-maissi-paprikaa
1 rkl öljyä
1 tl paprikajauhetta
1/2 tl piripiri-jauhetta
1/2  rkl tulista paprikapyreetä
1 rkl ketsuppia
1 tl suolaa
1 rkl voita
1 rkl öljyä

Kiehauta vesi ja herne-maissi-paprika-sekoitus kattilassa ja lisää joukkoon Fond du Chef.
Ota kattila pois liedeltä ja lisää couscous.Anna turvota.
Kuutioi sipuli ja ruskista pannulla reippaassa voissa. Lisää paprikajauhe ja piripiri. Paahda hetken aikaa maukujen irrottamiseksi.
Nostele myös couscous pannulle ja paista hetki. Lisää sitten paprikapyre ja ketsuppi.
Mausta couscous suolalla ja lisää öljyä jos haluat ruuasta notkeamman.

Tarjoile tsatsikin kera.
Tsatsikin ohje tästä:http://kuningattarenkulinarismia.blogspot.fi/2014/04/paasiaismenu-2014-revittya-lammasta.html



 Hyvää ruokahalua!
-Johanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti