keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Leivitetty ja paistettu avocado

Nii-i, ei pitäis avocadon olla hyvää paisettuna, mutta jo vain on. Tämä on taasen näitä ruokalaleja, joita voi ihan syödä sellaisenaan snäkkinä dipin kanssa tai esim. pihvin lisukkeena. Tämä voisi toimia myös salaatissa.
Tämä annos kahdelle.

Leivitetty ja paistettu avocado

2 avokadoa
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 kananmuna
vehnäjauhoja
korppujauhoja
oliiviöljyä

Kuori ja viipaloi avokado. Hiero suolaa ja mustapippuria avokadoviipaleiden pintaan. Pyörittele avokadot ensin vehnäjauhoissa, sitten rikki vatkatussa kananmunassa ja lopuksi  korppujauhoissa.
Paista hyvin öljytyllä kuumalla pannulla kunnes avokadojen pinta on ruskistunut kauniisti.

Ja dippaa dippaa!


Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti