Ei tarvitse muuta vieraille tarjota, kun tämän iskee pöytään. :)
Banoffee-piirakka
Pohja:
300 g Digestive-keksejä
100 g voita
Täyte:
1 purkki valmista toffeeta kondensoidusta maidosta
300 g Digestive-keksejä
100 g voita
Täyte:
1 purkki valmista toffeeta kondensoidusta maidosta
2 banaania
2 dl vispikermaa
2 tl vaniljasokeria
kaakaojauhetta
2 dl vispikermaa
2 tl vaniljasokeria
kaakaojauhetta
2. Taputtele keksivoi-seos piirakkavuoan pohjalle ja hieman reunoille, nosta jääkaappiin jähmettymään joksikin aikaa
3.Kaada purkki toffeeta pohjan päälle
4.Vaahdota kerma ja mausta se vaniljasokerilla.
6. Pilko yksi banaani toffeen päälle, peitä torttu kermavaahdolla ja pilko toinen banaani kermavaahdon päälle.
7. Sihtaa lopuksi kaakaojauhetta piirakan päälle ja voit vielä koristella piirakan nonparelleilla.
-Johanna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti