Wienerleike
600 g porsaan sisäfileetä (4kpl)
1 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria
2 dl vehnäjauhoja
2 kpl munaa
1 dl korppujauhoja
Ota lihat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista. Nuiji viipaleet lihanuijalla ohuiksi, jos ne ei vielä sitä ole. Nämä pihvit oli valmiiksi nuijittu meidän kaupan lihatiskillä.
Pyöräytä lihat suolalla ja pippurilla maustetuissa vehnäjauhoissa.
Kasta lihat sen jälkeen kevyesti vatkatussa munassa. Kierittele lopuksi korppujauhoissa.
Paista leikkeet voissa miedolla lämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi, noin 3–4 minuuttia.
Nautitaan tietenkin perunamuusin kera. Nostalginen annos kerrakseen!
Mikä on sulle se nostalginen ruokalaji? Olis kiva kuulla. Laitahan kommentteihin.
-Johanna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti