keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Kehokuuri täytettyä broilerinrintaa kesäkurpitsa-porkkanahöystöllä

Mulla on nyt kolmas viikko meneillään kuuria ja ihan hyvältä tuntuu. Kroppa puhdistuu ja samalla myös paino on hieman laskenut, mikä on aika hyvä. :)
Ruokia olen tehnyt aika paljon samoja mitä olen bloggannutkin, mutta olen myös syönyt paljon munakkaita.

Tässä olisi yksi viime viikkon ruuistani:

Täytettyä broilerinrintaa kesäkurpitsa-porkkanahöystöllä

4 kpl maustamatonta broilerin rintafilettä

Broilerin täyte:
n. 50g suolatonta voita
1 valkosipulin kynsi
2 tl hienonnettua ruohosipulia
mustaa pippuria

Kasvishöystö:
1 kesäkurpitsa
2 porkkanaa
oliiviöljyä
kuivattuaja yrttejä makusi mukaan (mulla oli oreganoa, timjamia, basilikaa)
mustaa pippuria
1 valkosipulin kynsi

Purista valkosipulin kynsi huoneenlämpöisen voin joukkoon ja sekoita.
Lisää hienonnettu ruohosipuli ja mustapippuri

Tee broilerin fileisiin pituussuunnassa viilto, melkein läpi, jotta saat taskun täytettä varten.
Sivele maustevoita broilerille ja rouhaise hieman pippuria. Sulje file hammastikulla. Rouhi broilerin päälle hieman mustaa pippuria.

Paista 175 asteessa uunin keskitasolla 35 min tai kunnes fileet ovat kypsiä.


Halkaise kesäkurpitsa kahtia ja paloittele vielä keskikokoisiski paloiksi.
Porkkanasta tehdään suikeroita juustohöylällä, sellaisia ohuita ja pitkiä.
Laita vihannekset kulhoon, perään oliiviöljyä loraus, purista sekaan valkosipulin kynsi ,lisää mausteet ja sekoita.
Käytä vaihanneksia pannulla. Ei niin, että niistä tulee lötköjä vaan niin, että jäävät rapsakoiksi.

Sitten vaan kokoamaan annos. :)

Johanna



1 kommentti:

  1. Kana testattu valkoisena päivänä - hyvää oli! :)
    -Heli

    VastaaPoista