Tällainen makujen sateenkaari syntyi:
5kpl vihreää parsaa
1/2 kesäkurpitsa
1/4 paprika
kukkakaalia
1/2 porkkana
1 sipuli
Pese ja kuori parsat. Poista parsasta punainen osa eli noin muutaman sentin palanen.
Halkaise parsat pituussuunnassa kahtia ja pyöräytä ne oliiviöljyssä-
Tee marinadi.
n. 1dl oliiviöljyä
1 rkl soijaa
1 valkosipuli
1 tl inkivääritanaa
mustapippuria
Lohko vihannekset mieleisesi kokoisiksi. Lisää vihannekset marinadin sekaan ja anna maustua jonkin aikaa jääkaapissa.
Kun vihannekset ovat tekeytyneet jonkin aikaa,laita ne folionyytteihi. Kaada marinari päälle.
Ja eikun vaan grilliin. Grillaa kunnes vihannekset ovat pehmeitä.
Grillaa parsaa niin, että ne saavat hyvän värin. Ripottele valmiiden parsojen päälle suolaa.
Vihannesten kanssa otimme pakkasesta maukasta ja vähärasvaista peuramakkaraa. Mä en oikein enää pysty syömään mitää perus jauhomakkaraa, kun olet tottunut tuohon peuraakkaraan.
Pakkasessa oli myös omatekemää valkosipulivoita.
Sitä grillattujen vihannesten päälle ja avot. Se on siinä!
-Johanna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti