maanantai 20. maaliskuuta 2017

Kasvis-halloumipihvit

Mä rakastan halloumia, mutta harvoin sitä tulee laitettua muihin ruokiin vaan aina se perus grillaus ja salaatin päälle. Nyt löysin reseptin, mihin sitä voi käyttää.

Kasvis-halloumipihvit

3 porkkanaa
1 parsakaali (n.250g)
1pkt halloumijuustoa (n.250g)
1 valkosipulinkynsi
2 kananmunaa
mustapippuria
1/2 tl kuivattua basilikaa
1/2 tl kuivattua minttua

Pese ja kuori porkkanat. Raasta porkkanat , parsakaali varsineen ja valkosipuli karkeaksi raasteeksi. Jätä tarvittaessa parsakaalin kuoren uloin osa raastamatta.
Raasta myös halloumi. Sekoita raasteet keskenään ja lisää joukkoon kananmunat, mustapippuri, basilika ja minttu.
Nosta massaa (noin 1/2 dl) paistinpannulle tai ohukaispannulle ja paista pihvejä rasvassa keskilämmöllä noin 4 minuuttia/puoli.
Käännä pihvit varovasti lastan avulla.
Tarjoa lisäksi lohkoperunoita ja tsatsikia.
Tästä linkki ohjeeseen:http://kuningattarenkulinarismia.blogspot.fi/2014/04/paasiaismenu-2014-revittya-lammasta.html




 Aurinkoista kevään ensimmäistä päivää kaikille!

Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti