Maria Tyyster
Maria kertoo:
Kun tekee nykyään paljon ruokaa kotona, meinaa
loppua välillä ideat kesken. Ja varsinkin, kun kalaa pitäisi syödä jopa
kahdesti viikossa, pitää itse välillä soveltaa. Itse olen alkanut
kokeilemaan vaihtelun vuoksi nyt myös erilaisia erityisruokavalio-ruokia
ja huomannut, että tosiaan ruoka ei aina välttämättä tarvitse sitä
rasvaisinta kermaa tai voita maistuakseen hyvältä. Ennen vannoin täysin
kerman ja voin nimeen, mutta kyllä sitä näköjään löytää terveellisempiä,
uusiakin herkkuja! Jotenka tässä resepti sitruunaiseen lohipastaan,
joka on maidoton ja gluteeniton!
SITRUUNAINEN LOHIPASTA
200g gluteenitonta pastaa (itse suosin maissipohjaista, soijatonta pastaa)
suolaa
1 punasipuli
2-3 valkosipulin kynttä
1 rkl kookosöljyä
1prkl (2dl) Plant Original Creamy Cooking, kauravalmiste (korvaa kerman)
150g Kylmäsavulohta
Sitruunan raastettu kuori
1/2 sitruunan mehu
Sitruunapippuria
suolaa
tuoretta tilliä
Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Älä anna pastan kiehua liian pehmeäksi.
Pilko
sipuli ja valkosipuli pieneksi ja kuullota kookosöljyssä pannulla. Kun
sipulit ovat pehmenneet, kaada sekaan Plant kauravalmiste, pilkottu
kylmäsavulohi ja sitruunan kuori. Mausta sitruunamehulla,
sitruunapippurilla, suolalla ja tuoreella tillillä. Sekoita keitetty
pasta sekaan ja anna hautua n. 10min! Tämä ruoka on nopea ja helppo
valmistaa! Valmista annosta voit maustaa vielä sitruunalla ja tuoreella
tillillä, mielesi mukaan.
Terv. Maria :)
Kiitos Maria!
Tässä tunnelmia tangomarkkinoilta 2015: https://www.youtube.com/ watch?v=p59z5oc8M7w
Eiköhän meikäläinenkin pian jotain respetejä taasen kirjoittele tänne,niitä on tuolla plakkarissa kyllä.
-Johanna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti