keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Valkosipulimaustevoi

Hei, huomasin, että mun blogia on käyty lukemassa 10 000 kertaa. Jeee ja kiitti! Ei se varmaan paljoa ole, kun miettii eniten luettuja blogeja, mutta mulle se on paljon. :)

Multa jäi eilisestä yli kanaa ja ajattelin, että se on vähän kuivaa. Noh, ratkaisu tälle on maustevoi.
Sillä sää lisää makua ja ruoka ei ole niin kuivaa ,varsinkin jos on pari päivää sitten valmistettu.
Helppo tehdä.

Valkosipulimaustevoi

50g suolatonta voita
1 valkosipulin kynsi
ripaus mustapippuria

Ota voi huoneenlämpöön, jotta siihen on helpompi sekoittaa muut aineet.
Purista voin sekaan valkosipulin kynsi ja hieman pippuria.
Voit halutessasi käyttää myös muita mausteita.

Laita valmis voiseos leivinpaperin päälle ja kääri siitä tanko.
Laita tanko pakastimeen. Sieltä sitä voi ottaa aina tarvittavan määrän.
Jäätynyt voi on helppo leikata ja se sulaa kivasti lämpimän ruoan päälle.

-Johanna

.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti